VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Carwash in Parijs

Is uw auto wel toe aan een flinke wasbeurt? Parkeren in Parijs heeft een professioneel team ter beschikking die uw auto weer helemaal spik en span maakt! Onze carwash werkt met de beste technologie hogedrukreiniging. Zo is uw auto, in tegenstelling tot rollers of borstels, beter beschermd tegen strepen. Onze ervaren medewerkers zorgen voor uw auto alsof het hun eigen auto is!

Aanbod carwash in Parijs

Bij Parkeren in Parijs kunt u kiezen uit drie carwashpakketten:

  • Reinigen buitenkant (manueel voorwassen, ontvetten/reinigen van velgen, inschuimen, afspoelen met hogedruk en manueel drogen van voertuig);
  • Reinigen binnenkant (stofvrij maken, reinigen en stofzuigen van dashboard, cabine, stoelen, ruiten en kofferruimte);
  • Volledige reiniging.

 

Tarieven carwash in Parijs

Uw auto laten wassen in Parijs hoeft helemaal niet veel geld te kosten! De tarieven voor carwash bij Parkeren in Parijs verschillen per type auto. Wij onderscheiden drie types auto’s:

  • Type A: Stadsauto’s (Clio, Mini, Polo, C3, Smart etc.);
  • Type B: Vierdeursauto’s (BMW, Mercedes, Audi etc.);
  • Type C: Breaks, Monovolumes, 4×4 etc.

 

De prijzen voor de verschillende types auto’s en carwashpakketen zijn als volgt:

 Type AType BType C
Reiniging buitenkant€20€22€27
Reiniging binnenkant€25€27€30

Maak gebruik van onze selfservice formule!

Wilt u toch liever zelf uw auto reinigen? Maak dan gebruik van onze selfservice formule! U heeft dan zelf alle apparatuur tot uw beschikking, zodat u uw auto kan reinigen zoals u dat het liefste doet. Een erg handige oplossing als u nog meer geld wilt besparen of als u geen tijd heeft om een afspraak te maken. De selfservice formule is namelijk zonder afspraak te gebruiken!

Maak snel online een afspraak

Wilt u ook uw auto laten wassen in Parijs? Maak dan snel een online afspraak met een van onze carwash-professionals. Wij wassen uw auto weer helemaal schoon, en dat voor een lage prijs! Kijk ook eens bij de andere diensten die Parkeren in Parijs aanbiedt en ontdek de parkeergarages op diverse toplocaties in Parijs. De beste verzorging voor u auto begint bij Parkeren in Parijs!