VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeergarage Saint Blaise

Gaat u binnenkort met de auto op reis naar Parijs? Overweegt u dan eens een vaste parkeerplek te huren in parkeergarage Saint Blaise. Parijs is als hoofdstad van Frankrijk natuurlijk een bijzonder drukke plek. Met de auto rondrijden door de stad op zoek naar een parkeerplaats is telkens weer een gedoe. Daarom biedt Parkereninparijs.nl de mogelijkheid een parkeerplek te huren in onze parkeergarage Saint Blaise. Door bij ons een parkeerplek te huren in parkeergarage Saint Blaise bespaart u uzelf een hoop moeite en gedoe. Wilt u meer weten over het huren van een parkeerplek in parkeergarage Saint Blaise? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Half jaar lang parkeren in parkeergarage Saint Blaise

Parkeren in Saint Blaise kan al vanaf zes maanden en langer. Door een half jaar als minimum te hanteren, kunnen wij uw voertuig nog beter beveiligen, ook tegen beschadigingen en ongevallen. Bij interesse in een parkeerplek in parkeergarage Saint Blaise voor de lange termijn is het mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Een abonnement is een stuk voordeliger qua uurtarief dan gewoon een parkeerplaats huren. Geniet ook van deze lage prijs en neem een abonnement voor minimaal 6 maanden! Enkel en alleen het voertuig dat is opgenomen in het huurcontract met gebruik maken van de parkeerplaats in parkeergarage Saint Blaise in het geval van een abonnement.

Parkeertarieven bij parkeergarage Saint Blaise

Parkeren buiten het centrum van Parijs is aanzienlijk goedkoper dan parkeren in het centrum. Het grote nadeel aan parkeren buiten het centrum is natuurlijk wel dat u na het parkeren nog een stukje moet reizen om naar het centrum te komen. Het nadeel van parkeren in het centrum voor een langere tijd is dat dit bijna onbetaalbaar is. U kunt beide problemen eenvoudig oplossen door een parkeerplaats te huren in parkeergarage Saint Blaise. Bij ons huurt u een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Het parkeren van diverse voertuigen bij privé parkeergarage Saint Blaise in de Franse hoofdstad Parijs kan voor de volgende tarieven:
PARKEERPLAATS PERSONENAUTO – 99 € / Maand
PARKEERPLAATS BEDRIJFSVOERTUIG – 109 € / Maand.

Meer informatie

Wilt u tijdens uw verblijf in Parijs voorkomen dat u eeuwig rondrijdt op zoek naar een parkeerplaats voor uw auto? Parkereninparijs.nl heeft voor u de ideale oplossing. Bent u geïnteresseerd geraakt in de parkeermogelijkheden die ParkereninParijs.nl u biedt in parkeergarage Saint Blaise in Parijs? U kunt direct uw parkeerplek gratis reserveren met behulp van het formulier op deze website, zonder dat daarvoor een voorbetaling voor is vereist. Had u eerst meer informatie gewild? Neem dan contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen door te bellen naar +33(0)1 42 06 54 12. Wij spreken alle talen.