VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Butte Montmartre

parkeren-bij-montmartre

Parkeren-Place-des-Fêtes-1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Butte Montmartre.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs
beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Butte Montmartre van de parkeren

Reistijd : 25 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot Belleville vervolgens naar Belleville de metro nemen ligne 2. In de richting van Porte Dauphine tot Barbès-Rochechouart vervolgens naar Barbès-Rochechouart de metro nemen ligne 4. In de richting van Clignancourt tot Château Rouge. Uitstappen bij Château Rouge.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Wilt u een keer een hele andere kant van Parijs zien? Bezoek dan Butte Montmartre, een van de beroemdste en meest typische wijken van de Franse hoofdstad. Het is een echt dorp, een plek vol geschiedenis en cultuur. Als thuishaven van veel stromingen in de schilderkunst, zoals het kubisme, impressionisme en surrealisme, is het een plek vol kunstzinnige uitingen. Vanuit de beroemde Basiliek Sacré-Coeur heeft u een prachtig uitzicht over Montmartre. Parkeren bij Butte Montmartre doet u het goedkoopst in parkeergarage Place des Fêtes. Profiteer ook!

Parkeren in Butte Montmartre was nog nooit zo goedkoop

Vanwege de populariteit van de wijk, heeft het niet voldoende parkeercapaciteit voor alle bezoekers. Het verkeer in de omgeving van Montmartre en in de wijk Pigalle is zeer druk en het mag een wonder heten als u hier een plaats vindt om uw voertuig te parkeren. Alleen de parkeergarages bieden een bevredigende oplossing maar de plaatsen worden bestormd en de garages zijn zeer moeilijk bereikbaar. Parkeergarage Place des Fêtes daarentegen niet. Deze parkeergarage van Parkeren in Parijs ligt op een veilige afstand van de drukke toeristische bezienswaardigheden en is zo een veilige plek om uw auto te parkeren. De tarieven voor parkeren zijn erg laag!

De beste parkeerplek voor Butte Montmartre

Vanaf parkeergarage Place des Fêtes pakt u de metro (lijn 11) tot het station Belleville dan Pigalle (lijn 2) naar Montmartre (75018) te gaan. Zo vermijdt u de onvermijdelijke files in deze wijk en bent u zonder enig probleem verzekerd van een comfortabele en veilige parkeerplaats. Onze parkeergarages zijn 24 uur per dag beveiligd. U hoeft zich zo niet meer druk te maken over uw auto tijdens uw bezoek aan Parijs!

Reserveer direct online

Bent u van plan om deze magische plek te bezoeken? Om parkeren nabij Butte Montmartre voor u te vergemakkelijken parkeert u het beste met Parkeren in Parijs! Parkeergarage Place des Fêtes behoort tot de goedkoopste van Parijs! Reserveer snel een plekje via ons reserveringsformulier en wees verzekerd van een goede parkeerplek!