VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Cathédrale Notre Dame

Parkeren-bij-notre-dame

Parkeren Place des Fêtes 1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Cathédrale Notre Dame.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs
beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Cathédrale Notre Dame van de parkeren

Reistijd : 24 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot Châtelet. Uitstappen bij Châtelet en te voet gaan naar Saint-Michel Notre-Dame.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Gaat u binnenkort de Franse hoofdstad bezoeken met de auto? Dan is het wel zo fijn verzekerd te zijn van een vaste parkeerplaats in het centrum. Huur daarom een parkeerplaats via Parkereninparijs.nl zodat u gemakkelijk kunt parkeren nabij Cathédrale Notre-Dame. De Cathédrale Notre-Dame van Parijs is het symbolisch monument van Parijs en gelegen op het île de la Cité in het 4e arrondissement. De Notre-Dame verwelkomt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers en op drukke dagen bezoeken bijna 50.000 mensen de historische kathedraal. De kathedraal bevindt zich midden in het historische centrum met vele straatjes met weinig parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen die er zijn, worden vaak al snel ingenomen door vroege bezoekers. Slimmer is het om zonder zoeken bij parkeergarage Place des Fêtes te parkeren dichtbij Cathédrale Notre-Dame.

Parkeren bij Cathédrale Notre Dame hoeft niet duur te zijn

Verlies niet langer kostbare minuten voor het vinden van een parkeerplek. Bij parkeergarage Place des Fêtes kunt u rustig en voor een klein prijsje parkeren. Parkeergarage Gambetta ligt naast metrostation Porte des Lilas. Door metrolijn 11 te nemen staat u al binnen een paar minuten midden voor de Cathédrale Notre-Dame! Op de meeste locaties in het centrum van Parijs is parkeren ontzettend duur. Met Parkeren in Parijs kunt u parkeren nabij Cathédrale Notre Dame voor een klein prijsje midden in Parijs. Wilt u de hele dag parkeren of zelfs een paar dagen? Dan bent u relatief nog goedkoper uit! Kijk snel bij onze tarieven voor een actueel overzicht van de prijzen!

Waarom kiezen voor Parkereninparijs.nl?

Parkereninparijs.nl is dé plek om een parkeerplaats te huren in Parijs. Met ons kunt u gemakkelijk parkeren bij Cathédrale Notre Dame. U kiest voor Parkeren in Parijs omdat:

  • Wij zijn de goedkoopste! U kunt bij ons al parkeren vanaf slechts €9 per dag.
  • Onze parkeergarages zijn goed bewaakt door ervaren parkeerwachters en met de nieuwste videobewakingssystemen.
  • Wij hebben ervaren personeel die u warm zullen onthalen en uw verblijf zo aangenaam als mogelijk maken.
  • U kunt bij ons makkelijk reserveren met een eenvoudig en gratis reserveringssysteem.

Reserveer nu online

Wilt u voorkomen dat u eeuwig op zoek bent naar een parkeerplaats in het centrum van Parijs? Reserveer dan gemakkelijk online een plekje en wees verzekerd van een veilige plek voor uw auto. Zo kunt u zorgeloos genieten van alle mooie monumenten die Parijs te bieden heeft! Parkeren bij Cathédrale Notre-Dame doet u het voordeligst met Parkeren in Parijs. Reserveer nu direct gratis online door het formulier op onze website in te vullen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. U kunt ons bellen op +33(0)1 42 06 54 12!