VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Champs-Elysées

parkeren-bij-champs-elysees

Parkeren-Place-des-Fêtes-1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Champs-Elysées.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Champs-Elysées van de parkeren

Reistijd : 26 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot Hôtel de Ville vervolgens naar Hôtel de Ville de metro nemen ligne 1. In de richting van La Défense tot Franklin-Roosvelt. Uitstappen bij Franklin-Roosevelt.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

De Champs-Elysées is zonder enige twijfel de bekendste straat ter wereld. Vele andere grote steeden hebben geprobeerd om hun eigen versie van deze brede boulevard aan te leggen, maar zonder succes. Aan deze straat vind je ook het bekende monument de Arc de Triomphe. De enorme hoeveelheid toeristen en Parijzenaars die zich er elke dag verdringen zorgen voor een voortdurende stormloop op het beperkte aantal parkeerplaatsen op de Champs-Elysées. Wilt u verzekerd zijn van een goedkope plek om te parkeren op de Champs-Elysées? Reserveer dan online een parkeerplek in parkeergarage Pyrénées Du Clos van Parkeren in Parijs!

Veilig parkeren bij Champs-Elysées

De bestaande parkeergarages rondom de Champs-Elysées zijn onbetaalbaar. Parkeren in Parijs is van mening dat u uw geld tijdens uw tripje naar de stad van de liefde wel op een betere manier kunt besteden. Daarom bieden wij goedkope parkeerplekken aan in Parijs. Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw auto? Dat is nergens voor nodig. Onze parkeergarages staan 24 uur per dag onder bewaking. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tripje naar Parijs!

Tarieven parkeren Champs-Elysées

Op redelijke afstand van de Champs-Elysées bevindt zich parkeergarage Pyrénées Du Clos. Hier kunt u in alle rust en tegen lage kosten parkeren. De Champs-Elysées is vanaf deze parkeergarage in slechts een half uur te bereiken met de metro. Vanaf metrostation Maraîchers neemt u lijn 9 richting Pont de Sèvres tot aan het station Franklin-Roosevelt (75008). Als u uitstapt bevindt u zich midden op de Champs-Elysées! Wij bieden parkeerplaatsen aan tegen een laag tarief. En hoe langer u blijft, hoe goedkoper de tarieven per uur of per dag voor u worden!

Direct online reserveren bij Parkeren in Parijs

Wilt u verzekerd zijn van een veilige parkeerplek voor uw auto tijdens uw bezoekje aan de Franse hoofdstad? Reserveer dan direct online een plekje bij parkeergarage Pyrénées Du Clos en bespaar tot 60% op parkeerkosten. Parkeren bij de Champs-Elysées doet u met Parkeren in Parijs!