VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Concorde

parkeren-bij-concorde

Parkeren-Place-des-Fêtes-1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Concorde.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Concorde van de parkeren

Reistijd : 20 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot Hôtel de Ville vervolgens naar Hôtel de Ville de metro nemen ligne 1. In de richting van La Défense tot Concorde. Uitstappen bij Concorde.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

De Place de la Concorde is een plein in het 8e arrondissement van Parijs met een heftige geschiedenis. Het was het toneel van veel geweld tijdens de Franse Revolutie, met als hoogtepunt de executie van koning Lodewijk XVI en zijn vrouw Marie Antoinette. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een van de mooiste pleinen van de wereld en biedt het een adembenemend uitzicht over de Champs-Elysées. Parkeren in de buurt er echter vrijwel onmogelijk en ontzettend duur. De beste oplossing om te parkeren nabij Concorde is in parkeergarage Place des Fêtes!

Goedkoop parkeren bij Concorde

Parijs staat bekend om haar hoge parkeertarieven. Parkeren in Parijs is van mening dat is erg overdreven is en dat u als toerist uw geld beter kunt besteden aan het bezoeken van musea of het kopen van leuke souvenirs. Daarom bieden wij parkeergarages aan die een stuk voordeliger zijn voor uw portemonnee! Met Parkeren in Parijs kunt u al voor een heel klein prijsje de hele dag parkeren in de buurt van Concorde. Wij bieden parkeerplekken aan tegen de volgende tarieven:

  • Tarieven per uur, variërend van 1 tot en met 24 uur;
  • Tarieven per dag, variërend van 1 tot en met 30 dagen;
  • Abonnementen in diverse varianten.

Voor alle tarieven geldt dat hoe meer uur of dagen een auto geparkeerd staat, hoe lager het tarief per uur of per dag voor u wordt.

Slim parkeren nabij Concorde

In parkeergarage Place des Fêtes kunt u 24 uur per dag parkeren tegen de laagste prijs en bent u daarnaast verzekerd van een betrouwbare dienstverlening. Onze parkeergarages staan dag en nacht onder bewaking! Het is erg eenvoudig om vanaf deze parkeergarage de Place de la Concorde te bereiken. U neemt metrolijn 9 in de richting van het metrostation Pont de Sèvres tot aan Nation, en vervolgens lijn 1 in de richting van La Défense tot Concorde.

Reserveer online uw parkeerplek!

Een kijkje op de Place de la Concorde mag niet ontbreken tijdens uw bezoekje aan Parijs! Als is het alleen al voor het prachtige uitzicht op de Champs-Elysées. Wilt u zorgeloos genieten? Parkeer dan uw auto in Place des Fêtes van Parkeren in Parijs. Reserveer nu snel online en profiteer ook!