VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Gare d’Austerlitz

Parkeren-bij-gare-austerlitz

Parkeren Place des Fêtes 1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Gare d’Austerlitz.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Gare d’Austerlitz van de parkeren

Reistijd : 25 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot République vervolgens naar République de metro nemen ligne 5. In de richting van Place d’Italie tot Gare d’Austerlitz. Uitstappen bij Gare d’Austerlitz

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Wilt u binnenkort een bezoek aan Parijs brengen en per auto naar Frankrijk vertrekken? Wilt u als toerist de arrondissementen en toeristische trekpleisters verkennen, maar weet u niet waar u uw auto laat? Weet dan dat u kunt kiezen voor parkeren Gare l’Austerlitz op een parkeerplaats die vooraf reserveert.

Brengt u binnenkort een bezoekje aan Parijs? Als toerist met de auto naar Parijs vertrekken is vanuit Nederland goed te doen. Een problem is echter wel het parkeren van uw auto. Waar laat u uw auto in deze drukke stad? Een parkeerplaats vinden in de buurt van toeristische trekpleisters is een heils karwei. U kunt dit oplossen door te parkeren bij Gare d’Austerlitz. Dit drukke station verwerkt jaarlijks talloze reizigers. Door een parkeerplaats te huren bij Parkeren in Parijs bent u echter altijd verzekerd van een plekje, zodat u gemakkelijk kunt parkeren nabij Gare D’Austerlitz. Wilt u ook zeker zijn van een parkeerplek om te kunnen parkeren bij Gare D’Austerlitz? Reserveer dan direct uw parkeerplaats online bij Parkereninparijs.nl!

Na het parkeren bij Gare d’Austerlitz

Parkeren in Parijs is altijd een gedooe, of u daar nu woont, of als toerist bent. Voorkom het zoeken naar een parkeerplaats door een plek te huren bij Parkeren in Parijs. Zo kunt u altijd parkeren bij Gare D’Austerlitz en maakt u uw bezoek een stuk aangenamer. Na het parkeren van uw auto in de buurt van Gare d’Austerlitz kunt u op uw gemak Parijs verkennen. U kunt de diverse straten doorkruisen, op zoek naar een leuk restaurantje of eetcafé. Ook kunt u langs de Seine wandelen. Het station is hier naast gelegen.

Waarom Parkeren in Parijs?

Uw auto parkeren bij Gare l’Austerlitz op een parkeerplaats die u online reserveert bij ParkereninParijs.nl geeft u niet alleen de mogelijkheid om op uw gemak de Seine te zien of Parijs te verkennen. Er zijn meer voordelen, zoals:

  • Gegarandeerd parkeren in druk Parijs: onze recent gerenoveerde parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend;
  • Parkeerplaatsen voor mensen met een beperking: wij bieden parkeerplaatsen aan voor mensen die in het bezit zijn van een parkeerkaart voor gehandicapten;
  • 24 uur per dag beveiliging door ervaren parkeerwachters en moderne videobewakingssystemen, en;
  • De mogelijkheid tot een carwash: wij bieden onze eigen carwashservice aan.

Direct reserveren voor parkeren bij Gare d’Austerlitz!

Parkeren bij Gare d’Austerlitz doet u via Parkeren in Parijs. Hebben we u overtuigd van het gemak van een parkeerplaats huren bij Parkeren in Parijs? Reserveer dan direct online door het formulier op onze website in te vullen. Wilt u meer informatie over parkeren nabij Gare d’Austerlitz of een ander station? Neem dan gerust contactt met ons op door te bellen naar +33(0)1 42 06 54 12. Wij spreken alle talen en staan u graag te woord. Verzeker uzelf van een gegarandeerde parkeerplaats in Parijs met Parkereninparijs.nl!