VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Gare Montparnasse

Parkeren-bij-gare-montparnasse

Parkeren Place des Fêtes 1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Gare Montparnasse.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Gare Montparnasse van de parkeren

Reistijd : 31 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot République vervolgens naar République de metro nemen ligne 3. In de richting van Pont de Levallois-Becon tot Réaumur-Sebastopol vervolgens naar Réaumur-Sebastopol de metro nemen ligne 4. In de richting van Mairie de Montrouge tot Montparnasse-Bienvenue. Uitstappen bij Montparnasse-Bienvenue

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Reist u binnenkort met de auto naar Parijs, maar ziet u op tegen de -vaak- lange zoektocht naar een parkeerplaats? Wilt u liever zeker zijn van een gegarandeerde parkeerplek, waar u voor een scherpe prijs uw auto kunt parkeren gedurende uw hele Franse avontuur? ParkereninParijs.nl biedt u de mogelijkheid tot parkeren Gare Montparnasse!

Na parkeren bij Gare Montparnasse

Aan al het goede komt een einde en er komt een moment dat uw verblijf in Parijs erop zit. Dan wilt u gemakkelijk uw auto ophalen en met het openbaar vervoer reist u als volgt naar de parkeergarage: bij metrostation Maraîchers neemt u lijn 9 in de richting van Pont de Sèvres tot en met metrostation Nation. Vervolgens neemt u bij Nation metrolijn 6 in de richting van Charles de Gaulle-Etoile en stapt u uit bij Montparnasse-Bienvenue. Daar is de parkeergarage gelegen nabij gelegen.

Voordelen van parkeren bij Gare Montparnasse

Als u van plan bent uw auto meerdere dagen te parkeren bij treinstation Gare Montparnasse om zo meer tijd voor uw afspraken of stedentrip te hebben, is het verstandig om te kiezen voor een parkeergarage. Wij bieden u die mogelijkheid, middenin Parijs. Andere voordelen die hierbij komen kijken zijn de 24-uurs beveiliging, videobewaking en de mogelijkheid tot een carwash.

Direct reserveren voor parkeren bij Gare Montparnasse

Wilt u genieten van uw tijd in Parijs en wilt u zich daarbij geen zorgen maken over geld dat u in de parkeerautomaat moet werpen of het vinden van een parkeerplaats? Reserveer dan snel en gemakkelijk een plek bij Gare Montparnasse, om zeker te kunnen parkeren tijdens uw bezoek aan Parijs!