VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Le Marais

parkeren-bij-le-marais

Parkeren-Place des-Fêtes-1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Le Marais.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Le Marais van de parkeren

Reistijd : 20 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot Hôtel de Ville vervolgens naar Hôtel de Ville de metro nemen ligne 1. In de richting van La Défense tot Louvre-Rivoli. Uitstappen bij Louvre-Rivoli.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Tijdens uw bezoekje aan Parijs is er één wijk waar u echt niet omheen komt. Le Marais is namelijk een van de levendigste wijken van Parijs. Of het nou maandag, donderdag of zaterdag is, deze wijk leeft altijd dag en nacht. De populaire wijk bulkt van de winkels, musea, hotels, restaurants en trendy bars. Het gevolg van de drukte is dat parkeren er lastig is. De straatjes zijn erg smal en het is er vaak onmogelijk (en vaak zelfs verboden) om te parkeren. Om te vermijden dat u verstrikt raakt in de dagelijkse files van deze wijk, kunt als u wilt parkeren in Le Marais het beste uw auto kwijt in de parkeergarage Place des Fêtes.

Parkeergarage in de buurt van Le Marais

Le Marais telt tal van metro- en busstations omdat het zo centraal gelegen is. Ook bevinden zich er veel kantoren. Het is een wijk die voortdurend leeft en waar parkeerplaatsen schaars zijn. Tijdens uw bezoekje aan de Franse hoofdstad is uw auto het laatste waar u zich druk over wilt maken. Door uw auto te parkeren in parkeergarage Place des Fêtes van Parkeren in Parijs weet u zeker dat uw auto in goede handen is! Onze parkeergarages worden namelijk dag en nacht streng bewaakt. Zo geniet u zorgeloos van het prachtige Parijs!

Goedkoop parkeren bij Le Marais

Of u nou slechts een paar uurtjes wilt parkeren of meerdere dagen, bij Place des Fêtes kunt u vanaf 1 uur en tot maximaal 30 dagen parkeren. En dat voor een zeer voordelig tarief. Hoe langer u parkeert, hoe goedkoper het parkeren per uur of per dag wordt. Naast uur- en dagtarieven bieden wij ook abonnementen aan, waarmee u profiteert van nog lagere prijzen.

Gratis online reserveren bij Parkeren in Parijs

Wilt u direct online reserveren om te parkeren nabij Le Marais bij parkeergarage Place des Fêtes? Doe dat dan via het reserveringsformulier en zeker van een bewaakte parkeerplek voor uw auto. Parkeer uw auto zorgeloos bij Parkeren in Parijs!