VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Nation

parkeren-bij-nation

parkeren-du-clos-3
parkeren-du-clos-1
parkeren-du-clos-2
• Uw zoeken is een Parkeren bij Nation.
Onze beste oplossing:
starParking Pyrénées – du Clos
4 rue du Clos 75020 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
picto-1951.95m
vrachtwagenvrachtwagen
> 1.95m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Nation van de parkeren

Reistijd : 9 minutes
Naar Orteaux de bus nemen 26. In de richting van Nation – Place des Antilles. Uitstappen bij Nation – Place des Antilles.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

De Place de la Nation is een bekende plek in Parijs. Het is ontzettend centraal gelegen en vanuit de wijk kunt u gemakkelijk de Avenue de Trône, de Place de La Republique en de Place de la Bastille bereiken. In de wijk bevindt zich een centraal metrostation en ook zijn er diverse bus- en RER-lijnen die alle wijken in Parijs met elkaar verbinden. Een plek om te parkeren in Nation vinden is er daardoor niet gemakkelijk. Kies daarom om te parkeren bij parkeergarage Pyrénées Du Clos van Parkeren in Parijs.

Parkeren in Nation was nog nooit zo goedkoop

Zoals op zoveel plaatsen in Parijs is parkeren in alle straten in Nation betalend en beperkt tot twee uur. U loopt zo grote kans op het krijgen van een boete! Om dit te vermijden wordt het sterk aangeraden om gebruik te maken van een parkeergarage. De parkeergarages van Parkeren in Parijs behoren tot de goedkoopste in de Franse hoofdstad! Bij ons bespaart u tot wel 60% op parkeerkosten. In deze parkeergarage bieden wij parkeerplekken aan tegen tarieven per uur en per dag, maar ook abonnementen waarmee u profiteert van nog lagere prijzen!

Parkeren dichtbij Nation

Pyrénées Du Clos bevindt zich op slechts op 15 minuten van de Place de la Nation. Vanuit de parkeergarage pakt u metrolijn 9 of buslijn 26 en zo staat u al snel midden op de Place de la Nation. Bij de parkeergarage van Parkeren in Parijs parkeert u in alle rust. Onze allergrootste prioriteit is de veiligheid van uw auto. Daarom worden onze parkeergarages altijd bewaakt door gespecialiseerde en ervaren parkeerwachters. Ook zijn al onze parkeergarages uitgerust met videobewakingssystemen en het allernieuwste toegangscontrolesysteem. Zo kunt u zorgeloos genieten van de mooiste plekjes in Parijs!

Reserveer direct online

Bij parkeergarage Pyrénées Du Clos kunt u overigens niet alleen terecht als u wilt parkeren nabij Nation. Vanuit de parkeergarage zijn namelijk ook vele andere toeristische plekjes in Parijs gemakkelijk bereiken. Wat dacht u van de Eiffeltoren en de Champs-Elysées? Twee mooie bezienswaardigheden die u ook zeker niet over mag slaan! Reserveer snel online een plekje in deze parkeergarage zodat uw bezoekje aan Parijs nóg leuker wordt!