VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Odéon

parkeren-bij-odeon

Parkeren-Place-des-Fêtes-1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Odéon.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs
beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Odéon van de parkeren

Reistijd : 26 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot Châtelet vervolgens naar Châtelet de metro nemen ligne 4. In de richting van Mairie de Montrouge tot Odeon. Uitstappen bij Odeon.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Binnenkort met de auto naar Parijs? Bezoek dan ook zeker de wijk Odéon, dat bekend staat om haar theater, faculteit geneeskunde, kunstgalerieën, vele winkels en bioscopen. Het is een echte levendige studentenwijk, dat vlak bij Rue de Rennes ligt (een van de drukste winkelstraten van Parijs). Hierdoor is parkeren en überhaupt rondrijden erg lastig. Een sterke aanrader is dan ook om uw auto te parkeren in een parkeergarage in de buurt. Parkeren in Parijs biedt de goedkoopste parkeergarages aan! Dus wilt u parkeren nabij Odéon? Reserveer een parkeerplaats in parkeergarage Gambetta!

Lastig parkeren in Odéon

Er zijn diverse redenen waarom parkeren zo lastig is in Odéon:

  • De wijk staat bekend om zijn verkeersvrije straten en terrassen;
  • De belangrijkste straten bieden zeer weinig parkeergelegenheid;
  • In de smalle straatjes is het verboden om te parkeren voor automobilisten.

U snapt nu vast en zeker waarom het een stuk slimmer is om uw auto te parkeren in parkeergarage Place des Fêtes van parkeren in Parijs! Dit is niet alleen een stuk makkelijker, maar ook nog eens erg goedkoop en veilig. Zo kunt u zorgeloos genieten van Parijs.

Tarieven parkeergarage Odéon

U denkt wellicht dat parkeren in Parijs overal onbetaalbaar is. Maar niets is minder waar! Met de parkeergarages van Parkeren in Parijs bespaart u tot wel 60% op parkeerkosten! In parkeergarage Gambetta kunt u al parkeren voor slechts €19 per dag.  Naast uur- en dagtarieven bieden wij ook abonnementen aan, waarmee u profiteert van nog lagere tarieven. Parkeergarage Place des Fêtes is dus zeker de voordeligste optie. Neem aan het metrostation Place des Fêtes metrolijn 11 in de richting van Châtelet tot Châtelet. Vervolgens neemt u bij Châtelet metrolijn 4 in de richting van Mairie de Montrouge tot Odeon en voilà; u staat midden in Odéon!

Parkeren nabij Odéon? Reserveer online

Dus wilt u zorgeloos parkeren nabij Odéon? Reserveer dan snel via ons reserveringsformulier een parkeerplek in parkeergarage Place des Fêtes. Parkeren in Parijs garandeert u de laagste prijs en een veilige parkeerplek voor uw auto! Onze parkeergarages worden 24 uur per dag bewaakt, zodat u zich niet druk hoeft te maken over uw auto tijdens uw verblijf in het mooie Parijs!