VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Opéra

parkeren-bij-opera

parkeren-du-clos-3
parkeren-du-clos-1
parkeren-du-clos-2
• Uw zoeken is een Parkeren bij Opéra.
Onze beste oplossing:
starParking Pyrénées – du Clos
4 rue du Clos 75020 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
picto-1951.95m
vrachtwagenvrachtwagen
> 1.95m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Opéra van de parkeren

Reistijd : 21 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot République vervolgens naar République de metro nemen ligne 8. In de richting van Balard tot Opéra. Uitstappen bij Opéra.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Wie kent ‘m niet? De Place de l’Opéra, een belangrijke toeristische bezienswaardigheid van Parijs. De wijk Opéra bevindt zich in het hart van Parijs en er zijn veel kantoren, bedrijven, restaurants, bars, theaters, bioscopen en vlakbij ligt de wijk Haussmann met zijn warenhuizen. De wijk wordt dagelijks overstelpt door Parijzenaars, nachtbrakers en toeristen. Automobilisten rijden er continu af en aan. Parkeren in de wijk is dan ook een parcours vol met hindernissen, en de weinige plaatsen waar parkeren is toegestaan worden al vroeg in de ochtend ingenomen. Wilt u niet eeuwen op zoek zijn naar een plek om te parkeren in Opéra? Parkeer uw auto dan in parkeergarage Pyrénées Du Clos van Parkeren in Parijs!

Parkeergarage Pyrénées Du Clos nabij Opéra

De parkeerplaatsen die er al zijn in de wijk Opéra zijn gereserveerd voor het parkeren van bezorgers, bussen, taxi’s en toeristenbussen. Als u niet oppast parkeert u snel verkeerd en loopt u een grote kans een boete op te lopen! Het geld van zo’n onnodige boete kan u daarentegen veel beter uitgeven aan een bezoekje aan een musea of een vijfgangen menu in een echt Frans restaurant. Wilt u een boete voorkomen en snel een goedkope parkeerplek? Laat uw auto dan achter in parkeergarage Pyrénées Du Clos. Via die parkeergarage bent u binnen een half uurtje in de wijk Opéra.

Parkeren voor de laagste prijs

De parkeergarages van Parkeren in Parijs zijn ontzettend voordelig voor uw portemonnee. Wij bieden parkeerplaatsen aan tegen de volgende tarieven:

  • Tarieven per uur, variërend van 1 tot en met 24 uur;
  • Tarieven per dag, variërend van 1 tot en met 30 dagen;
  • Abonnementen in diverse varianten.

Voor alle tarieven geldt dat hoe meer uur of dagen een auto geparkeerd staat, hoe lager het tarief per uur of per dag voor u wordt.

Reserveer online bij Parkeren in Parijs

De meest ideale en goedkope plek om uw auto te parkeren nabij Opéra is parkeergarage Pyrénées Du Clos. Vanuit daar pakt u metrolijn 9, waarmee rechtstreeks in minder dan 30 minuten het metrostation Opéra bereikt. De keuze van deze parkeergarage zal uw parkeerkosten aanzienlijk verlagen. Daarnaast is uw auto in veilige handen bij onze 24 uur per dag bewaakte parkeergarage! Boek snel uw parkeerplek online via het reserveringsformulier!