VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Palais omnisport Paris-Bercy

parkeren-bij-bercy

parkeren-du-clos-3
parkeren-du-clos-1
parkeren-du-clos-2
• Uw zoeken is een Parkeren bij Palais omnisport Bercy.
Onze beste oplossing:
starParking Pyrénées – du Clos
4 rue du Clos 75020 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
picto-1951.95m
vrachtwagenvrachtwagen
> 1.95m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Palais omnisport Paris-Bercy van de parkeren

Reistijd : 21 minutes
Naar Maraîchers de metro nemen ligne 9. In de richting van pont de Sèvres tot Nation tot. Naar Nation de metro nemen ligne 6. In de richting van Charles de Gaulle-Etoile. Uitstappen bij Bercy.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Het Palais Omnisport Paris-Bercy bevindt zich in het 12e arrondissement en is een multifunctionele ruimte waar veel sportmanifestaties, cultuur- en muziekevenementen plaatsvinden. Op de tribunes, die voor allerlei evenementen worden aangepast, passen zo’n 18.000 mensen. Het is een van de belangrijkste locaties van de hoofdstad voor spektakels en indoor sportactiviteiten. Naast atletiekwedstrijden, zaalvoetbal, basketbal en gevechtssporten wordt de locatie ook gebruikt voor optredens van beroemde popsterren. Maar het vinden van een goede plek om te parkeren bij Palais Omnisport Paris-Bercy is makkelijker gezegd dan gedaan. Parkeren in Parijs biedt u een goedkope oplossing: parkeergarage Pyrénées Du Clos!

Parkeergarage bij Palais Omnisport Paris-Bercy

Een parkeerplaats vinden rondom Palais Omnisport Paris-Bercy is vanwege het drukke verkeer een waar mirakel. De parkeerplekken zijn erg schaars en alleen de reserveringskosten bedragen al vijf euro. Moet u nagaan hoeveel u betaald voor de parkeerplaats zelf! Daarom is parkeren in parkeergarage Pyrénées Du Clos van Parkeren in Parijs een veel betere optie. Bij ons betaald u slechts €19 per dag. En hoe langer u blijft, hoe goedkoper de tarieven per uur of per dag voor u worden!

Ligging van parkeergarage Pyrénées Du Clos

De parkeergarage Pyrénées Du Clos bevindt zich op slechts 20 minuutjes van Palais Omnisports Paris-Bercy. Het is gemakkelijk bereikbaar via de ringweg en 24 uur per dag open. Het is er dag en nacht beveiligd en bovendien bespaart u ontzettend op parkeerkosten! De diensten van Parkeren in Parijs behoren tot de goedkoopste van Parijs. Profiteer ook!

Online een parkeerplek reserveren

Dus bent u van plan om de plek te bezoeken waar onder andere Céline Dion, Bruce Springsteen en Tina Turner al eens hebben opgetreden? Bespaar dan op parkeerkosten door goedkoop te parkeren bij parkeergarage Pyrénées Du Clos! Bij ons kunt u gemakkelijk online reserveren en hoeft u geen reserveringskosten te betalen. Parkeren nabij Palais Omnisport Paris-Bercy doet u het goedkoopst met Parkeren in Parijs!