VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Parijs 75019

Parkeergarage 75019 (Place des Fetes) ligt in het 19e arrondissement van Parijs. Dit is een van grote Parijse arrondissementen, gelegen in de buurt van het metrostation zodat je snel in het centrum van Parijs kunt zijn. Dit arrondissement verbindt verschillende plaatsen van Parijs met elkaar. Hierdoor verloopt het verkeer erg moeizaam. De afgelopen jaren heeft het stadsbestuur het openbare vervoer bevordert, waardoor een parkeerplek vinden in het 19e arrondissement een mirakel is geworden! Daarom is parkeren bij Parijs 75019 dé oplossing!

Veilig parkeren bij Parijs 75019

Door het drukke verkeer en het openbare vervoer, is het lastig om zonder een verkeersovertreding te maken een goede parkeerplek te vinden. Zoek maar eens een fatsoenlijke parkeerplaats tussen de bus stroken en fietspaden! Daarom is parkeren in de beveiligde parkeergarage Parijs 75019 een slimme zet! De parkeergarage Place des Fetes (75019) ligt in de buurt van de Métro Poissonnière zodat u snel in het centrum van Parijs bent. U kunt er het hele jaar door parkeerplaatsen huren en deze parkeergarage is 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt.

Tarieven parkeren Parijs 75019

Parkeren in Parijs is van mening dat parkeren in Parijs niet onnodig duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij veilige en comfortabele parkeerplaatsen aan tegen een lage prijs! Dan kunt u uw geld uitgeven aan een mooi paar schoenen van een Parijse ontwerper of aan een heerlijke Parijse soes! Bij parkeergarage Parijs 75019 kunt u alleen reserveren per maand. De abonnementstarieven voor parkeren bij Parijs 75019 zijn als volgt:

  • Parkeerplaats Motorfietsen – tweewielers €69 per maand
  • Parkeerplaats Openbare Zone €119 per maand
  • Parkeerplaats private zone €123 per maand
  • Parkeerplaats BOX €199 per maand
  • Parkeerplaats Bedrijfsvoertuig / Vrachtwagen €209 per maand

Parkeerplaatsen bij Parijs 75019 kunnen dus voor een lange termijn worden gehuurd, in het raam van abonnementen en minimum voor een periode van 6 maanden.

Reserveer direct een parkeerplaats in Parijs!

Wilt u verzekerd zijn van een veilige parkeerplek voor uw auto tijdens uw bezoekje aan het mooie Parijs? Reserveer dan direct in deze garage via ons reserveringsformulier! Parkeren bij Parijs 75019 zorgt ervoor dat u extra geniet tijdens uw bezoekje aan Parijs!

Parkeren in 75019: Parking Place des Fêtes