VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Parijs 75020

Het 20e arrondissement van Parijs is een van de drukste arrondissementen in termen van bevolking. Er wonen bijna 200.000 inwoners in dit deel van de hoofdstad, waardoor dit het 3e dichtst bevolkte arrondissement van Parijs is. Dat is ook een van de redenen waarom het zo lastig parkeren is in het 20e arrondissement. Kies daarom om te parkeren in Parijs 75020!

Lastig parkeren bij Parijs 75020

Waarom is het zo lastig parkeren in het 20e arrondissement? Daar zijn diverse redenen voor:

  • De meeste bewoners hebben een bewonerskaart waarmee ze als eersten de plaatsen in het 20e arrondissement kunnen innemen;
  • Veel mensen komen elke dag werken in de verschillende kantoren en winkels van het 20e arrondissement;
  • Het aantal parkeerplaatsen in de straten van Parijs is de afgelopen jaren aanzienlijk verminderd als gevolg van het beleid van de stad om de straten van Parijs te ontlasten door het aanbod van het openbaar vervoer uit te breiden.

Daarom is het parkeren van uw voertuig in een openbare parkeergarage met de enige haalbare oplossing om boetes, wegslepen van uw voertuig en zenuwinzinkingen te vermijden. Parkeer in Parijs 75020 in een van beveiligde parkeergarages van Parkeren in Parijs en wees verzekerd van een plek voor uw auto.

Tarieven parkeren Parijs 75020

Parkeren in Parijs is de leider van het parkeren in het 20e arrondissement en stelt drie parkeergarages ter beschikking. Een in de wijk Gambetta (parkeergarage Gambetta 75020), een in de wijk Pyrénées (parkeergarage Pyrénées Du Clos 75020) en een in de wijk Saint-Blaise (parkeergarage Saint Blaise 75020). Deze recent gerenoveerde parkeergarages zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. U vindt er parkeerformules met of zonder verbintenis, per uur, per maand en per jaar, voor elk type voertuig. Per dag betaald u €19.95. U bent nergens anders voordeliger uit!

Maak direct een online reservering voor Parijs 75020

Bent u van plan om binnenkort met de auto naar Parijs te rijden? Reserveer dan nu via ons reserveringsformulier alvast uw parkeerplaats in Parijs 75020. Kies uit een van de drie parkeergarages en weet zo zeker dat u op de gewenste locatie parkeert! Voor een nog leukere trip naar Parijs, reserveert u een parkeerplaats bij Parkeren in Parijs!

Parkeren in 75020: Parking Pyrénées – du Clos, Parking Gambetta