VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Père Lachaise

parkeren-bij-pere-lachaise

parkeren-gambetta
parkeren-gambetta-2
parkeren-gambetta-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Père Lachaise.
Onze beste oplossing:
starParking Gambetta
211 avenue Gambetta 75020 Parijs
beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
picto-1951.80m
vrachtwagenvrachtwagen
> 1.80m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Père Lachaise van de parkeren

U bent dicht bij de parkeerplaats. Word lid van uw bestemming te voet vanaf de parkeerplaats.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

Gaat u binnenkort naar Parijs met de auto en zoekt u een parkeerplaats om te kunnen parkeren in Père Lachaise? Huur dan een parkeerplaats in een van onze parkeergarages. De wijk Père Lachaise heeft vele gezichten. Het is een immense toeristentrekpleister doordat het beroemdste kerkhof ter wereld zich er bevindt. Daarnaast is het ook een multi-etnische wijk die dag en nacht leeft. Er zijn veel winkels, cafés en restaurants. Dankzij de immense populariteit van de wijk is het een komen en gaan van auto’s, lijnbussen en toeristenbussen. Op vele plekken is het verboden om te parkeren en omdat voetpaden verbreed zijn, zijn vele parkeerplekken komen te vervallen. Aangeraden wordt dan ook om uw auto te parkeren bij Père Lachaise in een parkeergarage van Parkeren in Parijs!

Parkeergarage bij Père Lachaise

Parkeergarage Gambetta is de enige parkeergarage in de buurt. Het is een zeer goedkope en vooral slimme oplossing om uw auto snel te kunnen parkeren en uw tijd optimaal te benutten met rondkijken in de mooie stad. Parijs is een drukke stad met veel autoverkeer. Een parkeerplaats vinden is daarom natuurlijk alles behalve makkelijk. Om u die zorgen te besparen en u alle gelegenheid te gunnen van al het moois dat Parijs te bieden heeft genieten, biedt Parkereninparijs.nl betaalbare parkeerplaatsen aan. Parkeren bij Père Lachaise is een zeer veilige optie. De parkeergarage wordt dag en nacht bewaakt door parkeerwachters en is daarnaast voorzien van het nieuwste videobewakingssysteem. Parkeer zonder zorgen in parkeergarage Gambetta!

Tarieven parkeren Parijs 75020

Op de meeste plaatsen in Parijs is parkeren erg duur. Om de concurrentie af te toeven biedt Parkereninparijs.nl daarom parkeerplaatsen aan tegen zeer lage prijzen. Onze recent gerenoveerde parkeergarages zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. U vindt er parkeerformules met of zonder verbintenis, per uur, per maand en per jaar, voor elk type voertuig. Per dag betaalt u slechts €19. De tarieven zijn nergens anders lager! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze lage tarieven.

Reserveer direct om te parkeren bij Père Lachaise

Bent u overtuigd van de diensten van Parkeren in Parijs en wilt u direct een parkeerplek reserveren? Dat kan gemakkelijk en snel via ons reserveringsformulier. Wij garanderen dat uw auto in goede handen is. Parkeren nabij Père Lachaise was nog nooit zo simpel Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. U kunt ons bellen op +33(0)1 42 06 54 12!