VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Trocadéro

parkeren-bij-trocadero

parkeren-du-clos-3
parkeren-du-clos-1
parkeren-du-clos-2
• Uw zoeken is een Parkeren bij Trocadéro.
Onze beste oplossing:
starParking Pyrénées – du Clos
4 rue du Clos 75020 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
picto-1951.95m
vrachtwagenvrachtwagen
> 1.95m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Trocadéro van de parkeren

Reistijd : 33 minutes
Om vanaf deze parkeergarage “Trocadéro” te bereiken, neemt u aan het metrostation Maraîchers ligne 9 in de richting van Pont de Sèvres tot Trocadéro

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

De wijk Trocadéro trekt dagelijks veel volk, zowel werklui als toeristen. Het ligt op een zeer gunstige plek in Parijs, tegenover de Seine en de Eiffeltoren. De wijk is een mix van winkels, restaurants en musea, kantoren en grote banken. Het is aan te bevelen om een parkeergarage van Parkeren in Parijs te kiezen voor het parkeren van uw auto, want het is verboden om te parkeren in de grote straten van de Place du Trocadéro! Met parkeergarage Pyrénées Du Clos heeft u gegarandeerd een veilige parkeerplek voor uw auto!

Voordelig én veilig parkeren bij Trocadero

Een van de voordeligste parkeeroplossingen is de parkeergarage Pyrénées Du Clos op slechts 33 minuten met de metro. Het is een veilige parkeerplaats die dag en nacht bewaakt wordt. Maar misschien nog wel belangrijker: u bespaart tot wel 60% op parkeerkosten als u parkeert bij Parkeren in Parijs! De parkeergarages van Parkeren in Parijs zijn namelijk erg aardig voor uw portemonnee. Wij bieden parkeerplaatsen aan tegen de volgende tarieven:

  • Tarieven per uur, variërend van 1 tot en met 24 uur;
  • Tarieven per dag, variërend van 1 tot en met 30 dagen;
  • Abonnementen in diverse varianten.

Voor alle tarieven geldt dat hoe meer uur of dagen een auto geparkeerd staat, hoe lager het tarief per uur of per dag voor u wordt.

Snel parkeren en daarna genieten van Trocadéro

Het is natuurlijk ontzettend jammer als u tijd zou verliezen aan het zoeken van een parkeerplaats, terwijl er zoveel te bewonderen is in Trocadéro! Als u online vooraf een parkeerplek reserveert kunt u zorgeloos naar Parijs vertrekken omdat u verzekerd bent van een veilige parkeerplaats. Parkeergarage Pyrénées Du Clos staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding!

Reserveer direct!

Parijs is niet een plek waar u iedere dag komt! Wees daarom voorbereid en reserveer vooraf een parkeerplaats zodat u uw tijd daar volledig kan besteden aan genieten. Vul het reserveringsformulier in en u ontvangt binnen 2 uur een bevestiging. Parkeren nabij Trocadéro ging nog nooit zo snel!