VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Parkeren Tuileries

Parkeren-bij-tuileries

Parkeren Place des Fêtes 1
Parkeren-Place-des-Fêtes
Parkeren-Place-des-Fêtes-3
• Uw zoeken is een Parkeren bij Tuileries.
Onze beste oplossing:
starParking Place des Fêtes
8 rue Compans 75019 Parijs

beveiligingbeveiliging
videobewakingvideobewaking
2.25m2.25m
vrachtwagenvrachtwagen
> 2.25m
tweewielerstweewielers
boxbox

Reisroute tot Tuileries van de parkeren

Reistijd : 20 minutes
Naar Place des Fêtes de metro nemen ligne 11. In de richting van Châtelet tot Hôtel de Ville vervolgens naar Hôtel de Ville de metro nemen ligne 1. In de richting van La Défense tot Louvre-Rivoli. Uitstappen bij Louvre-Rivoli.

Onze tarieven per dag
picto-voiture
Tarieven personenautos
24 uur = 21.00€
2 dagen = 39.95€
3 dagen = 49.95€
4 dagen = 56€
5 dagen = 60€
6 dagen = 65€
7 dagen = 69.95€
8 dagen = 80€
9 dagen = 85€
10 dagen = 90€
11 dagen = 105€
12 dagen = 109€
13 dagen = 110€
14 dagen = 112€
15 dagen = 115€
21 dagen = 129€
30 dagen = 145€
60 dagen = 279.90€

In het hart van Parijs bevindt zich de wijk Jardin des Tuileries. Deze wijk staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is daarom zeker een bezoek waard. Daarnaast heeft de wijk een prachtige ligging, naast de Rue de Rivoli en de kaaien van de Seine. Het is een populaire wijk bij toeristen en Parijzenaars. Er zijn veel hotels, luxueuze boetieks en musea. Door de uitzonderlijke ligging in het hart van Parijs en de vele bezienswaardigheden is het een gerenommeerde en aangename plek. Helaas is het er verboden om te parkeren in Tuileries. Parkeergarage Place des Fêtes is de dichtstbijzijnde en goedkoopste oplossing!

Veilig parkeren nabij Tuileries

Tijdens uw bezoekje aan Parijs wilt u er zeker van zijn dat uw auto geparkeerd staat op een veilige plek, zodat u onbezorgd kunt genieten. Wij garanderen dat uw auto in goede handen is bij Parkeren in Parijs! Alle parkeergarages van Parkeren in Parijs staan namelijk 24 uur per dag onder bewaking van parkeerwachters. Daarnaast zijn al onze garages voorzien van de nieuwste videobewakingssystemen. Een gewone parkeerplek vinden in Tuileries is mission impossible! Reserveer daarom een plekje in parkeergarage Place des Fêtes om uw tijd optimaal te benutten!

Tarieven parkeren Tuileries

Parkeren in Parijs biedt de goedkoopste parkeerplekken in Parijs aan. Wij monitoren continu de tarieven van onze concurrenten en passen die van ons daar zo nodig op aan. Zo garanderen wij u de beste prijs! Voor slechts €19 per dag heeft u een comfortabele parkeerplek op een toplocatie in Parijs!

Reserveer uw parkeerplek nabij Tuileries

Bent u van plan om binnenkort met de auto naar Parijs te rijden? Bezoek dan ook zeker Tuileries en parkeer dan uw auto in parkeergarage Place des Fêtes. Zo bespaart u 60% op parkeerkosten en bent u verzekerd van een veilige plek! Maak via ons reserveringsformulier alvast uw reservering. Vanaf parkeergarage Place des Fêtes neemt u metrolijn 11 tot het station Hôtel de Ville en vervolgens lijn 1 tot Tuileries. Deze oplossing zal uw parkeerbudget Parijs aanzienlijk verminderen en u kunt in alle rust rondslenteren.