VIND EEN PARKEERPLAATS IN PARIJS

Kies uw parkeerplaats

Of, selecteer een locatie in Parijs

stap 1/3 stap 1/3 stap 1/3

Tarieven van Parkeren in Parijs

Een parkeerplaats vinden in Parijs is bijna onmogelijk. En mocht het al zo zijn dat u kunt parkeren, is de parkeerduur vaak beperkt tot 2 uur, met het risico dat u een overtreding begaat of dat uw voertuig beschadigd of gestolen wordt. Dankzij onze voorkeurstarieven voor lang parkeren die niet hoger zijn dan €10 per dag, weet u zeker dat uw voertuig in goede handen is, en dat, tegen een gereduceerde prijs! Wilt u meer weten over onze tarieven? Lees dan vooral verder!

Low-cost lang parkeren bij Parkeren in Parijs

In het centrum van Parijs liggen de parkeertarieven een stuk hoger dan buiten de hoofdstad. Veel mensen die in de regio Parijs wonen komen er elke dag werken en hebben geen andere keuze dan de auto te nemen. Daarom zijn de parkeergarages en parkeerplaatsen in het centrum van Parijs zeer duur. Omdat de prijzen om uw auto gedurende langere tijd te parkeren in een beveiligde parkeergarage in het centrum van Parijs bijna onbetaalbaar zijn geworden, heeft Parkeren in Parijs besloten om de concurrentie de loef af te steken met lagere prijzen, een onberispelijk onthaal en kwaliteit. Door te kiezen voor een van onze low cost parkeergarages, wint u tijd en geld: u wordt immers niet geconfronteerd met de Parijse files, uw voertuig staat veilig geparkeerd en u betaald gegarandeerd de laagste prijs.

Onze tarieven

Door te parkeren bij Parkeren in Parijs vermindert u uw parkeerkosten tot wel 60%! Onze tarieven:

24u = 21.00€
bespaar 14€*
48u = 39.95€
bespaar 30€*
3 dagen = 49.95€
bespaar 19€*
4 dagen = 55€
bespaar 22€*
5 dagen = 60€
bespaar 24€*
6 dagen = 65€
bespaar 26€*
7 dagen = 69.90€
bespaar 28€*
8 dagen = 80€
bespaar 30€*
10 dagen = 85€
bespaar 34€*
15 dagen = 109€
bespaar 44€*
21 dagen = 129€
bespaar 51€*
30 dagen = 139.90€
bespaar 59€*
60 dagen = 270€
bespaar ??€*
Maand = ??€
bespaar ??€*

(*) Verschil berekend in verhouding tot de gemiddelde prijs geregistreerd te Parijs in de studie van het CLCV 2012 (de Franse consumentenorganisatie) op basis van een arrangement van 24u.

De vermelde prijs is inclusief het parkeren van een personenauto van minder dan 2 meter hoog voor de aangegeven periode. Heeft u een ander type voertuig? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen of door te bellen naar +33(0)1 42 06 54 12. Wilt u meer weten over onze tarieven of bent u benieuwd naar de abonnementen? Kijk dan eens bij tarieven of bij onze abonnementstarieven voor langparkeren.

Reserveer direct een parkeerplaats!

Brengt u binnenkort een bezoekje aan de Franse hoofdstad? Reserveer dan nu alvast uw parkeerplek via Parkeren in Parijs. Dit gaat heel gemakkelijk via ons reserveringsformulier. Met onze lage tarieven, veilige parkeergarages en goede service garanderen wij u dat uw auto in goede handen is!